ridgeway gardens, wimbledon


in the heart of wimbledon village, we have been asked to refurbish and extend a detached edwardian family home. whilst the front of the house remained in its original arrangement, we added a full width glazed extension to take the kitchen, dining and living area. a large full height fish tank separates the cooking area from the central dining room, with a cosy seating arranged around a new fireplace along the opposite flank of the room. slick horizontal metal louvre blades provide shade to the south facing extension, large sliders bring the garden into the house. upstairs we rearranged similar sized bedrooms and added en-suites where possible. all facades have been carefully restored, tanked and repaired, windows changed, a new entrance porch added. the result is a proud and fresh looking edwardian home with modern, cool, bright but cosy interiors and a modern extension to the rear.

Next project

Back to projects