marlborough road, richmond


a classical victorian semi-detached 5 -bed property in need of renovation and extension. the building benefited already from a 2-storey side extension, with utility downstairs and an attached study upstairs; the lower ground floor was used for kitchen and dining purposes. we suggested adding a classical modern extension to this level with full access to the garden, whilst giving the space behind more room for a large kitchen and dining and extra lounge area with an open fireplace. a guest toilet has been accommodated facing the road, a cladded steel staircase leans like a sculpture to the wall leading up to the general hallway. upstairs, the cloak area got a new fit; we widened the georgian rear bay window to allow views into the remodeled garden and more light into the combined reception room. a new house to shine in richmond hill.

Previous project Next project

Back to projects