spring grove, richmond


the owners of a 3 bedroom flat in Richmond instructed us with the redesign of the existing layout to all major parts of the flat occupying the whole of the ground floor within the 3-storey Victorian building. we managed to organise several spaces more efficiently by moving some walls around and adding originally a single storey rear extension to the rear recess of the building. after approaching the upstairs neighbours on first and second floor with the plans, they separately instructed us to extend their footprint to the rear as well as redesigning their spaces, which ended up in submitting the plans to Richmond Council for a three-storey extension to all floors with the ground floor element projecting deepest into the large generous garden. all interiors have been designed and furniture selected by Boutique Design (www.boutiquedesign.co.uk) for the ground floor flat.

Previous project Next project

Back to projects