stein’s restaurant, kingston


this small victorian terraced property, previously housing a coffee shop, has got a new tenant: the bavarian restaurant stein’s commissioned us to design their flagship indoor and outdoor restaurant right on the river. after the planning approval to change the first floor flat into commercial use, we moved the kitchen, cold store and toilet facilities upstairs with a small function room and new roof terrace to the rear overlooking the thames. at ground floor level, we accommodated a large bar and trestle-table seating with level access to a large seating terrace spanning along the towpath, whilst ample storage and back of house has been created underneath, providing a modern alpine look for some solid food and good beers.

Previous project Next project

Back to projects