bervyn road, richmond


within Richmond conservation area, this detached edwardian 5-bedroom family home will undergo a substantial redesign and extension process. we suggest a two-storey extension to the side of the property, replace the existing rear conservatory with a new flat roofed extension, create a separate play area with a large sized kitchen behind facing the garden. a new staircase leads all the way up to the loft whilst we gave the building its original roof shape back, adding dormers to the rear to accommodate a bedroom and bathroom facility. the side extension will create more space to the loft, whilst additional en-suite will be added to the existing bedrooms at first floor level. all windows will be replaced, the entrance portal is redesigned, insulation added throughout and low energy heating systems added. our interior design team has chosen finishes to all major rooms and selected products and materials for all the bathrooms. the project is going on site in the coming weeks.