ormond avenue, richmond


following the successful conversion of a townhouse in marlborough road, we applied for a two-storey infill extension to the side of this property with replacement of the traditional upper ground floor timber framed conservatory with a modern frameless glass extension. the lower ground floor has been completely redesigned with an open plan kitchen area to the front and dining and informal living to the rear whilst we opened the rear facade introducing large sliding doors. the outdoor terrace has been widened and will be covered with portland stone as both cheeks of the rear facade whilst implementing a new retaining wall with glazed balustrades and stairs to the upper level rear garden. a new sliding gate secures the redesigned resin bonded driveway, the facade has been chemically cleaned and repainted where needed.