tanners, headley


we have received planning approval for the single and two storey side, rear & front extensions and refurbishment of a family house in headley, epsom. this detached two storey building settles in a lush sloping garden within green belt. the ground floor has been completely redesigned with an open plan kitchen, dining and informal living area whilst opening up the rear facade by introducing large sliding doors to enjoy views over the wider landscape. a new single storey entrance will be located to the centre of the property improving circulation within the house and front to back light and aspect. on the upper floor more spacious bedrooms and bathrooms are planned and new wider traditional style roof dormers will be introduced to the west side of the house to enable french doors and juliet balconies improving daylight and aspect to the bedrooms overlooking the fields.