friars stile road, richmond


following successful planning application construction works on refurbishment and extension project in richmond have started on this semi-detached town house. the construction includes a two-storey rear extension complementing the completed extension of the neighbouring home as well as redesign of lower and upper ground floor as well as first floor levels. once finished, the rear reception room will open up as a gallery to the void of the tall rear extension with a stand alone sculptural staircase leading down to kitchen and dining. the front entertainment room opens up to the new light well, the rear terrace projects further into the long garden connected by gentle wide natural stone steps. this project is now on site and once finished, the rear reception room will open up as a gallery to the void of the tall double storey rear extension with a standalone sculptural staircase leading down to kitchen and dining. the new rear extension will fit well with the developments that have already been implemented at the neighbouring properties. the rear elevation of the extension will have elegant and sleek glazing system which will enhance the existing building and match the character of the conservation area.