Month: December 2019

marlborough road, richmond

after a long preparation period, we have finally started site works on this 5-storey townhouse mimicking the neighbouring property we completed around five years ago. the former garage to the front will be replaced by a sizeable utility room with a separate entrance from the front drive which is also connected to the open plan kitchen and dining room. a guest toilet and boiler room is located underneath the external stairs, with a modern open tread staircase leading to the upper hallway. a new study will form part of the side extension on the upper floor with access from the through lounge next to the main entrance hall. the upper floors will be renovated, windows upgraded and insulated where necessary whilst the building will be fitted with a modern heating system. a small balcony on top of the new flat roof structure at ground floor level will enable views over the sizeable rear garden. the project is projected to be completed end of 2020.

all hallows church twickenham

we have just been appointed by the parish church to create a new design for the community hall at the rear of the property with the surrounding area. following the completion of a master plan for the site, the project will be implemented in three phases and will stretch over the next three years.

the pines, frensham

this detached double fronted building settles in front of a gently sloping garden. it will receive a full width single story extension to the rear with a sunken snug to the side. a separate yoga and small office studio replacing the current garage will complete the ensemble. this project is currently at the design stage.

German Design Award

3s is proud to announce that we have won the prestigious german design award 2020 for best architecture with our project “the retreat” in lefkada. congratulations to the team for the fabulous project!

friars stile road, richmond

we just received planning approval for the conversion of this semi-detached town house within the richmond conservation area for a two-storey rear extension complementing the completed extension of the neighbouring home as well as redesign of lower and upper ground floor as well as first floor levels. once finished, the rear reception room will open up as a gallery to the void of the tall rear extension with a stand alone sculptural staircase leading down to kitchen and dining. the front entertainment room opens up to the new light well, the rear terrace projects further into the long garden connected by gentle wide natural stone steps. this project is planned to go on site end of may 2020.